Kehonrakennuksessa tapahtuu

On tulossa mielenkiintoinen syksy kehonrakennuksen kannalta: Fitness Expo 2012 karsinnat Jyväskylässä ja Lappeenrannassa ovat aivan ovella. Reilun viikon päässä häämöttääkin sitten itse syksyn päätapahtuma, Fitness Expo, 8.-9. syyskuuta Lahden Messukeskuksessa, jossa kilpaillaan mm.  Mass Nutrition Body SM 2012.

Syyskuun 8. päivä Fitness Expossa nähdään kaiken muun mielenkiintoisen messutarjonnan lisäksi IFBB Nordic Pro Championships-ammattilaiskilpailu, joka on syksyn ainoa Euroopan karsinta Olympia-viikonloppuun Las Vegasiin. Ainoastaan  kilpailun voittaja oikeutettu suoraan pääsemään kilpailemaan Olympia-tittelistä Las Vegasiin. Myös pisteillä sinne on toki vielä mahdollista päästä; IFBB Pro Leaguen uusilla säännöillä kilpailuista jaetaan pisteitä  ja viisi eniten pisteitä kerännyttä kilpailijaa pääsee Olympiaan. Suomen kilpailu on kauden viimeinen ammattilaiskilpailu ennen Olympiaa, joten se on tärkeä niille, jotka vielä keräävät pisteitä Olympiaan. Lahteen on siis tulossa nimekkäitä ammattilaiskehonrakentajia. Tämän hetken (4.9.) osallistujalista IFBB Nordic Pro Championships -kilpailuun näyttäisi tältä:

 • Ronny Rockel (Germany)
 • Roelly Winklaar (Netherlands)
 • Toney Freeman (USA)
 • Todd Jewell (USA)
 • Keith Williams (USA)
 • Fred Smalls (USA)
 • Baito Abbaspour  (Iran)
 • Robert Piotrkowicz (Poland)
 • Thomas  Benagli (Italy)
 • Daniel Hill (Germany)
 • Timo  Honkala (Finland)
 • Valentin Jabes (France)
 • Omid Parsa (Sweden)
 • Ari Kokkonen (Finland)
 • Mirsad Terzo (Bosnia and Herzegovina)
 • Fauzi Hanst (The Netherlands)
 • Khalid Almohsinawi (Iraq) Clarence De Vis (Belgium)

Vastaa